Saturday, April 15, 2006

Onsdag: Godmorgon eller så ;)

Idag gjorde vi allting rätt, det är ju bra eller nåt.

Vi började med att vakna - kl 08:30 (17:30 svensk tid) då gick det inteatt sova längre. Duschade, åt rostade bagles (som runda bröd med hål i mitten) drack lite (organiskt) thé osv.

Sökte lite på internet efter den guidade turen vi tänkt åkamed och hittade den efter att kolla på min webläsare hemma i Kumla...internet är bra. Sagt och gjort, vi tog 6:ans buss ned till Powell Street Station.

Det gick bra, lite coolt var det för det var en elbuss med strömupptagare precis som spårvagnarna i göteborg.Väl i änden på Powelstreet så handlade vi oss var sitt 7-dagars kort för att kunna åka obegränsat med Cablecar, spårvagn,buss och tunnelbana...grymt bra. Det kostade $24.

Vi åkte cablecar till pir 41 i Fishermns Wharf Där köpte vi biljetter till Alcatraz(kostar $16.50 per peson) som vi skall åka till på lördag kl 2.15pm(23:15 svensk tid) och sedan åt vi hamburgare, de var lite speciella men helt ok. Nu gick vi tillbaka till korsningen Powell street/NorthPoint för att åka med Super Sightseeing tour på deras Deluxe City Tour som kostade runt $24 per person.

Vi åkte på denna 4 timmars tur och den var riktigt bra. Guiden var en riktigt rolig äldre man och han pratade mesthea tiden. Vi stannade till vid Goldengate bron, Golden Gate Park och Asian Art Museum of SF och vid Alamo Square Efter denna resa var vi tillbaka i Fishermans Wharf. Vi hörde av Erika och bestämde att vi skulle träffas vid Powell Street Station.

Vi gick uppför Hyde Street till Lombard street och världens krokigaste väg och det var hyggligt jobbigt. När vi fotograferat lite på Lombard street tog vi cable car ned till Powell Street Station och träffade Erika. Vi åt en bit mat och gick sedan på en pub och tog en öl därefter åkte vi hem.

I morgon skall vi till Palo Alto och titta lite för Erika skall dit en sväng.

Ha det bra så längeTjingeling

No comments: